Informatie over onze bedrijfsfotografie

Professionele foto's zijn onmisbaar voor uw bedrijf. Fotografiebureau PHOTO40 biedt bedrijfsfotografie op maat. Wij zorgen voor originele bedrijfsfoto's die u kunt gebruiken voor uw website, reclamecampagnes, in jaarverslagen, personeelsbladen, vakbladen, etc. Zowel het interieur, uw medewerkers als verschillende bedrijfsprocessen kunnen wij voor u in beeld brengen.

Bedrijfsreportage

Chattelin Audio Systems, speakersEen bedrijfsreportage vormt een compleet beeld van uw bedrijf. Wij fotograferen bijvoorbeeld een productieproces, medewerkers of gerealiseerde projecten. Dit doen we altijd op onze eigen originele manier. Ons doel is de uitstraling van het bedrijf in de reportage duidelijk naar voren te laten komen. Daarbij nemen wij u graag de zorg voor het maken van afspraken uit handen.

Bedrijfsfeest of receptie

De opening van uw nieuwe bedrijfspand, het jaarlijkse personeelsfeest, de afscheidsreceptie van een collega, de receptie ter ere van een jubilaris: Fotografiebureau PHOTO40 brengt het voor u in beeld. Tevens kunnen wij een verslag in de vorm van een fotoalbum voor u maken.

Conceptuele fotografie

IntimidatieWij krijgen regelmatig de opdracht om aan de slag te gaan met een bepaald concept. Dat concept (van heel abstract tot redelijk concreet) gaan we vervolgens uitwerken tot een beeld dat geschikt is voor publicatie in bijvoorbeeld in folder of brochure. Doorgaans dient een conceptuele foto als versterking van de bijbehorende tekst. In ons portfolio zijn een aantal voorbeelden van onze conceptuele foto's te vinden.

Interieur- en winkelfotografie

Fotografiebureau PHOTO40 biedt de mogelijkheid om uw winkel of showroom te laten fotograferen. Wij nemen ruim de tijd om het interieur van uw winkel in beeld te brengen. Daarbij zorgen wij zowel voor overzichtsfoto's als detailopnames.

Fotografie

SaunacentrumWij leveren digitale foto's van hoge kwaliteit. Onze bedrijfsfoto's zijn geschikt voor plaatsing op het internet en voor drukwerk zoals brochures en reclamefolders. Omdat wij werken met professionele apparatuur, bieden wij de mogelijkheid onze productopnames in ieder denkbaar bestandsformaat en kleurmodus aan te leveren.  

Bekijk de voorbeelden in ons portfolio bedrijfsfotografie of neem contact op voor meer informatie en/of een offerteaanvraag.