Informatie over onze bruidsfotografie

Ringen Het is voor ons een grote eer om uw bruiloft te fotograferen. Fotografiebureau PHOTO40 zorgt ervoor dat u een prachtig blijvend aandenken aan deze speciale dag krijgt. Hieronder staat kort uitgelegd hoe wij werken. Wij werken vanuit Tilburg in heel Nederland. Voor meer informatie over onze bruidsfotografie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Voorbeelden vindt u in ons portfolio bruidsfotografie.

Twee fotografen op uw bruiloft

Een bruidsreportage wordt door ons samen uitgevoerd. Op die manier missen we geen enkel fotomoment en wordt uw bruiloft vanuit verschillende perspectieven vastgelegd. Tijdens de huwelijksceremonie proberen we zo weinig mogelijk op de voorgrond te treden en gaan we vooral registrerend te werk. Wel denken wij graag actief met u mee om een originele bruidsreportage te maken. Meer informatie over twee fotografen op uw bruiloft »

Al uw trouwfoto's digitaal

StairwayU ontvangt binnen een maand na uw huwelijk alle door ons geselecteerde foto's digitaal op DVD. Omdat wij met professionele fotoapparatuur werken, zijn deze foto's van hoge resolutie en zeer geschikt voor afdrukken en vergrotingen. Natuurlijk kunnen wij uw foto's ook geschikt maken voor plaatsing op bijvoorbeeld Hyves en Facebook of gebruik in e-mail. Tevens worden alle trouwfoto's nagekeken op kleurbalans, helderheid, contrast e.d.

Een luxe fotoalbum

Diner, bruidspaarU kunt uw trouwfoto's door ons laten verwerken tot een prachtig fotoalbum. U heeft daarbij verschillende keuzes. Ten eerste bieden wij een budget trouwalbum aan. Meer informatie daarover vindt u in ons blog. Daarnaast zijn er de zeer luxe handgemaakte fotoalbums van Verka. Tot slot is het natuurlijk de mogelijkheid om uw trouwalbum handmatig te laten opmaken door ons. Binnen deze keuzes bestaan erg veel mogelijkheden. Wij kunnen u daar alles over vertellen.

De mooiste trouwfoto op dankkaart of canvas

Hans & DionneWilt u na de bruiloft uw gasten op een unieke manier bedanken voor hun aanwezigheid? Dat kan door middel van een persoonlijke dankkaart. Hiervoor gebruiken we een trouwfoto, verfraaid met tekst. Deze worden gedrukt op ansichtkaartformaat, zodat u ze gemakkelijk kunt versturen. De mooiste trouwfoto van kunnen wij afdrukken op canvas. Met een afdruk van een trouwfoto op canvas haalt u een mooie herinnering aan uw bruiloft in huis.