Algemene informatie

Snel nadat Niek Brunninkhuis en Paul Vermeulen elkaar leerden kennen tijdens hun studententijd in Eindhoven, is in 2006 PHOTO40 ontstaan. PHOTO40 is begonnen als een fotografie weblog. Op deze weblog werden foto's geplaatst van meest uiteenlopende aard. Eind 2007 hebben Paul en Niek besloten om vanuit hun gezamenlijke passie een bedrijf op te richten. Inmiddels is Fotografiebureau PHOTO40 gesitueerd in Tilburg en gespecialiseerd in bruidsfotografie, portretfotografie en bedrijfsfotografie.

Paul Vermeulen

Paul VermeulenPaul is 28 jaar, woonachtig in Tilburg en sinds 2003 geboeid door fotografie. Specialiteit: Reportage- & architectuurfotografie. Binnen PHOTO40 actief als fotograaf en gemoeid met de algemene bedrijfsvoering. Paul heeft de opleiding ruimtelijk ontwerp en architectuur (aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost) achter de rug.

Niek Brunninkhuis

Niek BrunninkhuisNiek is 28 jaar oud en sinds de komst van de digitale fotografie is de camera niet meer weg te denken uit zijn leven. Hij houdt zich binnen PHOTO40 bezig met fotografie, de websites en de algemene bedrijfsvoering. Niek heeft Communicatie & Informatie Wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd.